torstai 19. marraskuuta 2009

kuvasia

Tässä nyt se patonkipenaali. Yleensä heitän patonkipussit pois (sillä niissä on majoneesia), mutta tämä oli pakko säilyttää. Majoneesittomat pussit toki säästän myöhempää käyttöä varten.Meidän tiellä ei asu muita kuin me ja meidän naapurit. Tiemme päättyy meidän pihaan, tai yhtiön pihaan. Koko yhtiö on suurella tekosaarella, jolloinka jokaisen takapiha loppuu veteen. Ja toki tien kohdalla on portti; autoille suurempi ja ihmisille pienempi, sähköllä toimivat tietenkin. Kun portista astuu sisään (tai kurkkii aidan raoista) näkee tämän suuren oliivipuun. Jouluna sen oksalla roikkui joulupukki ja paljon valoja, nyt se on syysasussaan. Kesäkukkien tilalle tuli muutama hetki sitten talvisempia kukkia, orvokkeja :)

(Kun luin Stanstan blogista hänen pitävän orvokeista, tiesin, että tämä kuva on otettava ja laitettava näytille. Eli Ole hyvä Stansta, mikäli käyt täällä lueskelemassa.)

Takana vasemmalla muuten näkyy meidän tila-automme ja sen takana meidän asuntoa...Keskellä yhtiömme pihaa on talo, jonka yläkerrassa Puutarhurimme asuu. Alakerrassa on kerhohuone (jossa on pingispöytä) sekä kuntosali. Talon "pihalla" on uima-allas. Se on kaksien aitojen takana ja se on maailman ehkä tylsin allas. (Aidat on joku lakijuttu.) Kuten näette, siellä ei saa tehdä mitään! Ja se on lukossa syyskuun lopulta kesäkuulle.

Näin kyllä aikuisten ihmisten hyppivän laidan yli ja lapsilla oli palloja ja patjoja. Joten uskalsin viedä vaunut aitojen väliselle osuudelle, että pääsin lenkin jälkeen uimaan ja Jii sai jatkaa uniaan.

Ennen altaaseen menoa muuten pitää mennä suihkun kautta. Tai ainakin ystävämme Moottoripyöräilijä sai tuimia katseita ja käskyn mennä suihkuun. En uskaltanut olla menemättä.
Tämä kuva on kaikille niille tiedoksi, joille väitin viime syksynä, että täällä on puissa vihreitä lehtiä... Mutta se johtui ainoastaan siitä, etten koko marraskuussa poistunut sohvalta muualle kun sänkyyn ja vessaan. Eli kyllä täälläkin on ruskanpoikasta. Kuvassa koristeomenapuita.
Tämä kun on tälläistä opettelua, siksi ulkoasukin muuttuu tai on muuttumatta. Vaihdoin juuri laskurin, se entinen kun rekisteröi minunkin liikkeeni. Josko tämä pelittäisi paremmin... Mutta vanhassa laskurissa oli 38 käyntiä. Eli ne niinkun pohjalla :)

3 kommenttia:

 1. olipa kiva lukea että jaksoit taivaltaa palestiinassa kanssani, oliha jii myös mukana?

  tänä syksynä ole meininki tehdä retki jordaniaan ja petraan, mutta taitaa nyt jäädä tuonnemmaksi se retki, olen ollut liian ahkera koko syksyn.

  kaunis syksy teilläkin päin näyttää olevan.

  VastaaPoista
 2. Liskonainen:

  Tietysti Jii oli mukana. Tosin se ei vielä ihan tiennyt mitä Palestiina ym on, bussin kylläkin ja lentokoneen.

  Mitenkä pääsisit Jordaniaan jos et saa mennä lentäen?

  VastaaPoista
 3. Tulin minä katsomaan orvokkeja, aah kiitos, vaikka siihen menikin näin kamalasti aikaa! :)

  VastaaPoista

Jätä toki jälki