tiistai 24. marraskuuta 2009

väsynyttä

Jos minulla olisi sellainen paita, missä lukee "äiti on vähän väsynyt", laittaisin sen tänään päälleni. Tosin kukaan ei ymmärtäisi mitä siinä lukee. Ja itse tiedän. Joten ehkä se ei olisikaan tarpeen. Mutta äiti on tänään väsynyt. Hyvin, hyvin harvoin, mutta tänään olen. Ja Jii vaan lirkutellen sirkuttaa.

Ilmasta ei oikein vielä pysty sanomaan mitään, liian aikainen aamu vielä. Pientä pilviharsoa nyt ja mahdollisesti aurinko voisi paistaa myöhemmin. +14 astetta, han tyyntä, mikään ruoho ei heilu. Ja meteolaite on samaa mieltä.

Lankapuhelin muuten toimii. Aa ei soittanut kenellekään, vaan päätti tehobuutata koko laatikon. Avot, sehän toimi niin. On se mahtavaa kun perheessä on melkein insinöörismies. (Tähän täytyy heti lisätä, ettei toivottavasti koskaan tule täyttä insinööriä, sillä sillon peukalot alkavat siirtyä kämmeniä kohden, joka ei ole suotavaa...) Eli nyt meille voi taas soittaa. Ainakin ne puhelinmyyjät, jippii.

Jaa, se on mentävä puuronkeittoon ja tehtävä jotain tuolle vinkuintiaanille (ei lirkuta enää, ei). Taitaa tulla pitkä päivä.


1 kommentti:

  1. vinkuntiaania vosi tosiaan auttaa muutaman sadun lukeminen. olen julkaissut ne blogssani, niitä ei saa kopioida, mutta toki niitä voi ääneen lukea. (saat ottaa myös paperikopion..... hih)

    ole tarkkana, satuja tupsahtelee lisääkn.

    VastaaPoista

Jätä toki jälki