keskiviikko 31. elokuuta 2011

tien päältä

Sunnuntaina jäi asunto Lattesissa taa, kun siirryimme viettämään viimeistä iltaa ja yötä Museolle. Lauantain saimme vielä viettää 3-vuotis syntymäpäiviä juhlien ja sunnuntaina oli Irkku pyytänyt lähimmät ystävämme Museolle lounaalle. Oli ihanaa, vaikka itkusta ei meinannut tulla loppua. (Appikin totesi puhelimessa tänään; 'Patonki varmaan vuodatti kyyneleen jos toisenkin kun lähditte')

Maanantaina Aa kävi aamulla antamassa avaimet ja tsekkaamassa asunnon sen oikealle omistajalle. Minua hieman hirvitti, sillä Työpaikan Edustaja oli pyytänyt meitä siivoamaan kunnolla (sisältäen liesituulettimen puhdistuksen, ilmaventtiilien pesun, seinien pesun tms) ja minähän sormet verillä kuurasin. Mutta kaikki kolme osallistujaa (Työpaikan Edustaja, Kiinteistövälitystoimiston Edustaja sekä Omistaja) kehuivat kilpaa kuinka kaikki oli siistiä ja kunnossa ja helppoa. Omistaja vielä erikseen kiitti Aata siitä kuinka hyvin olemme hänen kodistaan pitäneet huolta. Onneksi on asiat myös kirjallisena, sillä takuu vuokran takaisinmaksu aika on kaksi kuukautta.

Maanantaina iltapäivällä, virallisten asioiden ja hyvästelyiden jälkeen alkoi kotimatkamme. Ajoimme ensin Toulousin kupeeseen ensimmäiseksi yöksi.

Eilen tiistaina matka jatkui Lascaux'in luolan kautta Poitiers'iin, josta ajoimme tänään (kaupungilla kiertelyn jälkeen) Le Mans'iin. Huomenna vuorossa Le Mans'in rata ja museo ja ajo Normandiaan. Perjantaina illalla jää Ranska taa, kun lautta vie meidät Cherbourgh'ista Portsmouhth'iin Englantiin.

Ja vaikka Patonkimaalaiset muuttavatkin Ruisleipämaahan, saatte seurata vielä paluumatkaamme sekä kotiutumistamme samassa osoitteessa. (siis jos ketä kiinnostaa ;)

2 kommenttia:

  1. Sujuvaa matkan jatkoa! Normandiasta kannattaa metsästää mainiota siideriä ja calvadosta takakonttiin matkaevääksi joltain ompputarhalta.

    VastaaPoista
  2. enkelini seuraavat tarkasti kotimatkaanne.

    VastaaPoista

Jätä toki jälki