keskiviikko 17. elokuuta 2011

lähtölaskenta

Niin se vain on että loppu lähenee. Ajatteli sen miten päin tahansa, vietämme viimeisiä hetkiä etelän lämmössä. Katselemme takapihalla lentäviä lepakoita, kuuntelemme sorsia, nautimme rosé viiniä kuumalla terassilla... 11 päivää ja matkamme alkaa.

Kolme vuotta on kulunut vauhdilla. Olemme nähneet paljon, reissanneet ympäri, tutustuneet uusiin ihmisiin, opetelleet maan tapoja ja vähän kieltäkin. Olemme tottuneet lämpöön ja leutoihin talviin, siihen ettei internet toimi aina tai edes joka päivä. Olemme oppineet ostamaan leivän leipomosta ja käymään sunnuntaisin torilla. Tervehdimme ihmisiä astuessamme kauppaan ja lähtiessämme, samoin toivotamme hyvät päivät vastaantulijoille jalkakäytävällä. Tiedämme että jäätelön voi kauhoa kulhoon suoraan pakastimesta eikä sitä pidä ensin 'sulattaa'.

Pajon, paljon on edessä muutosta ja sopeutumista.

1 kommentti:

  1. Voin vain kuvitella kuinka haikeaa teillä on, kun mulla on jo haikeaa, kun luen noita kuvauksia... Kulttuurishokki on varmasti edessä kotiuduttuanne, mutta onneksi täällä on myös paljon hyvää mitä odottaa. :-) Tsemppiä, halit!

    VastaaPoista

Jätä toki jälki