perjantai 26. elokuuta 2011

pahvilaatikoita

Huh, huilaan hetken. Tyhjähkössä asuunossa. Kesken siivouksen.

Ranskalaiset muuttomiehet saapuivat eilen aamulla, tuntia ennen meille ilmoitettua aikaa. Olimme vasta avanneet silmämme kahdeksalta aamulla kun ovikello soi. Aikaa kolmelta mieheltä kului sataan (noin suunnilleen) laatikkoon nelisen tuntia.

Peukut pystyyn tavaroiden puolesta, sen verran pläjäyttäen toimivat. Esim tietokoneen näyttö ei sasnut minkäänlaista suojaa itse pahvilaatikon lisäksi. Samoin elokuvat, jotka olemme säilyttäneet suurissa kannellisissa pahvilaatikoissa, nostettiin sellaisenaan pakettiauton kyytiin. Piti erikseen pyytää teippaamaan kannet kiinni, sieltähän olisi kuka vaan voinut nostaessaan pistää dvdn taskuun..
Toisaalta taas ruohonleikkurin muovinen ruohosäiliö sai ympärilleen niin paljon kuplitettua kartonkia, että sillä olisi suojannut sen tietokoneen näytön moneen kertaan.

En tainnut aiemmin mainita, kuinka moottoripyörän kotiinkuljetus kosahti. Ja juuri kun olin kehunut suomalaisten luotettavuutta. Lyhyesti: kuskin piti soittaa useampaan otteeseen, mutta lopulta soitti vain kerran. Moottoripyörä siirrettiin sovittuun paikkaan, mutta kuskista ei kuulunut. Aa yritti soittaa ja numero oli pois päältä. Olivat laittaneet sähköpostia kuinka kuljetus oli peruttu (jo toisen kerran). Seuraava yritys viikon päästä. Sitten soitti täti ja kysyi löytyisikö talostamme lastauslaituria (no tottahan kaikilla oma lastauslaituri on?!), sillä nyt oli tulossa rekka ilman vaadittavaa hissiä. Seuraava mahdollinen hissillinen kuljetus tulee ehkä 29.  tai 30. päivä (jolloin olemme jo matkalla). Hieman nousi kylmähiki pintaan, sillä viimeinen tieto kuljetuksen (epä)onnistumisesta tuli maanantaina.

Nyt moottoripyörä on onneksemme pakattuna ja lähtöä odottamassa kuljetusterminaalissa, siinä samassa, jossa kaiiki muutkin tavaramme ovat.

Asioilla on tapana järjestyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki jälki