keskiviikko 29. joulukuuta 2010

viimeisiä päiviä

Uskokaa tai älkää, mutta toinen matkalaukku on edelleen kateissa. Toinen laukku tuli maanantaina, toisesta ei siis tietoa, kellään. 
Olemme käyneet lentokentällä, jossa kukaan ei voi oikeen asialle mitään, sillä laukut olivat Lufthansan käsissä, eikä LF lennä meille. Olemme soittaneet (Appi on soittanut) sekä Pariisiin että Marseilleen (sillä jompaan kumpaan laukku tulisi toimittaa), mutta kun vihdoin alkoivat vastata puhelimeen, eivät osanneetkaan sanoa muuta kun 'soittakaa myöhemmin uudelleen'.

Aika alkaa käydä vähiin, sillä vieraiden paluu Suomeen koittaa maanantaina. Olemme luopuneet ajatuksesta saada laukkua tänne, mutta josko sitten edes kotiin, ettei vaan kokonaan kadoksiin. Ei muuten, mutta siellä oli kaikki minun lahjani ;)

Tämä vuosikin alkaa käydä vähiin. Emme meinaa viettää Uutta Vuotta mitenkään erikoisesti - teemme hyvää ruokaa (toistaiseksi blinejä ja marjajäädykettä sekä tietenkin shampanjaa) ja juttelemme mukavia. Raketteja täällä ei ammuta (jos ei sitten keskustassa), joten puoleenyöhön ei ole tarvista valvoa jos ei huvita. Ja ensimmäisen päivän aamuna Aa meneekin jo töihin. 


Lopuksi vielä muutama aattoiltainen kuva.
 Onnellista Uutta Vuotta kaikille!

6 kommenttia:

 1. nythän mä hokasin.

  eihän näissä jutuissa ole päivää ollenkaan - siis tuota päivämäärää.

  oma matkalaukkuni onnistui katoamaan kerran milanon reissulla, linaten kentällä. ihan itse luovutin sen asiaan kuuluvaan paikkaan, mutta hesan päässä sitä ei ollut missään. kun tulin kotiin olivat ainoat matkatavarat kassillinen kiliseviä tax free-tuliaisia ja hirmuisen iso ruusupuska.niin, ja käsilaukku. matkalaukku tuli melkein ehjänä seuraavalla viikolla taksikyydillä perässä. ei se koskaan kertonut missä oli viikkonsa hurvitellut.

  sähän alatkin tehdä bisnestä sillä glögillä! provikat vaan mulle... hih.

  VastaaPoista
 2. "Blogi, jota aiot lukea, saattaa sisältää vain aikuisille tarkoitettua sisältöä. Google ei yleensä tarkista eikä suosittele tämän tai minkään blogin sisältöä. Saat lisätietoja sisältökäytännöistämme Bloggerin käyttöehdoista"

  oletko muuttanut oleellisesti tyyliäsi?
  kun napsautin osoitettasi tuli esiin tuollainen sisältövaroitus.

  jotain kummallista on nyt meneillään, mutta siitä huolimatta toivotan onnea ja siunausta uuteen vuoteen sinulle ja rakkaillesi.

  eikä tämä kommentointikaan ihan ongelmitta näy sujuvan, kokeilen vielä g-tilin kautta...

  VastaaPoista
 3. Minäkin sain ko. varoituksen, kun tulin omalta hallintapaneeliltani tänne. Oh, tutkitaan!

  VastaaPoista
 4. Asia korjattu - olin painanut vahingossa väärää kyllä-nappia :)

  VastaaPoista
 5. Kaunista! Siis teillä. =)
  Oikein miellyttävää alkanutta uutta vuotta ja tervetuloa kotikotiin tänä vuonna!
  (toivottavasti se laukku löytyy!)

  VastaaPoista

Jätä toki jälki