torstai 16. joulukuuta 2010

odotellessa

Se alkaa sitten olla joulu ihan justiinsa. Tänä vuonna se taas tuntuukin joululta, mitä se ei ole pariin viime vuoteen oikeen ollut. No, viime vuonna, Jiin ekana jouluna, kyllä tein jouluruokia, mutta muuten oli vähän kökköä..

Tänä vuonna siis saamme vieraita Suomesta ja olenpa ostamassa ihan oikeaa joulukuustakin. Okei, myönnän, kasvatettu se on, mutta enemmän oikea kun viime vuotinen Jack-de-Palma. (Jack on muuten juurikin päästetty lämpimimmille kasvumaille, sillä meillä se ei tuntunut enää viime aikoina viihtymään. Lasissa juurtumassa on kyllä kaksi Jackin vauvaa.) Joulukoristeita on ripoteltuna ympäriinsä, myös ulos ja joululahjat ovat paketoituna odottamassa aattoa. Siltä osin siis kaikki hanskassa.

Ohjelmassa ennen vieraiden saapumista (tuleva sunnuntai) on vielä ikkunoiden pesua, nurmikon leikkaamista, pölyjen pyyhintää ja imurointia. 

Saimme muuten melkein joulusäänkin - öisin on ollut pakkasta sen verran, että takapihoja kiertävä lätäkkö on riitteessä eikä aurinkokaan ole sitä päivisin sulattanut. Asteita on muutama plussaa, mutta tuuli kyllä jyrää miinuksen puolelle. Lumi siis puuttuu, mutta joidenkin ennusteiden mukaan sitäkin pitäisi tulla huomenna :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki jälki