keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Arkeen

Se on sitten arki palannut tännekin - olen ensimmäistä päivää kahden Jiin kanssa miltei kolmeen viikkoon. Aloitimme reippaasti reilun tunnin lenkillä vesisateessa (ne hullut ulkomaalaiset). Kun kurkkasin postilaatikkoon, viimeinenkin joulupaketti (ilmeisesti Pariisin lumisade sotki vähän postinkin kulkua) oli tupsahtanut ja sieltä löytyi kolme levyä suklaata. Ja koska meillä (minulla ja Aalla) on tarvetta pieneen keventämiseen, suklaat pysyvät avaamattomina laatikossa, ainakin toistaiseksi. 

Kevään varauskalenteri näyttää ihan tyhjältä - Anoppi on luvannut tulla, tarkempaa ajankohtaa emme vielä tiedä, samoin Äiti ja Serkku. Mutta muuten saamme olla keskenämme. No, kyllä se sitten kesää kohden vilkastuu, kuten muinakin vuosina. Päätimme tosin, että elokuun tämä majatalo pysyy suljettuna. Silloinhan alkaa muuttovalmistelut. 

Mutta vaikka kuinka ajatus valuu jo ensi syksyyn, on vielä paljon tekemättä ja kokematta ennen sitä. Possukerho käynnistyy joulutauon jälkeen taas tänään (Jii vielä unessa, joten menemättä jää), ranskan Ope tulee ensi viikolla (apua, melkein kolmen kuukauden tauon jälkeen) ja seuraava lomakin odottaa järjestelyään (loput kesälomat ja talviloma pitää pitää huhtikuun loppuun mennessä). 

Että vuoden alku on hyvin samanlainen kuin vuosi sittenkin.

ps. Se kateissa oleva laukku ei sitten ikinä löytynyt vieraiden täälläoloaikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki jälki