lauantai 20. helmikuuta 2010

luontopolulla

Käymme usein lenkillä luontotalolla. Meiltä talolle on matkaa kolmisen kilometriä ja talolta lähtee kolme eri pituista lenkkiä.
1) 'Vammaisreitti' joka on tarkoitettu pyörätuoleille ja vaunuille; se on kokonaan puusta tai betonista tehty tie, pituudeltaan kaksi kilometriä. 2) Maapohjainen kahdeksan kilometrin lenkki sekä 3) maapohjainen seitsemän kilometrin lenkki. Tämä 3. lenkki koukkaa Museon (siis missä Irkku ja Museonjohtaja asuu) ohi ja sieltä kautta pääsee tietenkin takaisin asfalttitielle.

Me kävelemme Jiin kanssa miltei aina meiltä luontotalolle ja kolmosreittiä Museolle ja siitä kotiin, tai sitten kurvaamme ykkösreitin ja jatkamme kolmosta kotiin.


Jii valmiina lähtöön uudessa lapsenkantorinkassaan, käsissään uudet, ihanat ja peukalolliset lapaset!


Ykkösreitin alussa.


Luonnonpuistossa kun ollaan, eläimiäkin riittää. Kuvassa kattohaikara, siis se joka tuo lapsia.


Ykkösreitti kulkee 'siltaa' pitkin lätäkön yli.


Kolmosreitillä, jos eväät on mukana, pysähdytään tässä kohdassa. Puun oksalla on mukava istuskella.Bonuskuva: vierailulla Vauvertissa, Vinsen luona tammikuussa. Että Etelä-Ranskassa ollaan :D

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia -muutkin kuin the Lapaset.. ;) Heti tuli fiilis, että tekisinköhän noita lisää? Mietitään...ja kyse EI OLE rahasta vaan tekemisen ilosta!
    Leppoisaa viikonloppua!!!

    VastaaPoista
  2. Jee, tilaan sitten heti toiset. Tosin niiden täytyy olla suuremmat, sillä ihan kohta on lapaskelit tälle vuodelle ohi (tarvitaan niitä kyllä vielä lomalla, joten ei ne turhaan tulleet). Mutta syksyllä sitten uudestaan :) Viikonloput sinnekin ja hampaallisia hymyjä :D

    VastaaPoista

Jätä toki jälki