keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

kesäkuun sade

Täällä on satanut helmikuun jälkeen kahdesti. Aurinko on paistanut kaikkina muina päivinä. Toisina jopa liian kuumasti. 

Tänään on aurinko karannut kauas Suomeen ja jättänyt tilalle vesisateen ja kylmyyden (16 astetta). Juu, se on kylmä kun on ollut sukat jalassa viimeksi maaliskuussa lentokoneessa. 

Kuinkas näin sattuikaan kun juuri mainostin Äidille ja Serkulle (jotka junassa köröttelevät meille juuri nyt) aurinkoista säätä ja lämpimiä rantakelejä.Sunnuntaina poljimme toisen hääpäivämme kunniaksi rannalle jäätelölle. Pidämme aina juomatauon puolenvälin tienoilla (matkaa 9,5km) hevostallin kohdalla. Kuten nytkin. Matkaa jatkaessamme, Jii sanoi ensimmäisen lauseensa: 'babai hors' ! 

Takatullessamme yhdessä risteyksessä oli isä kahden poikansa kanssa. Toinen poika oli tiensivussa, toinen keskellä tietä, ilmeisesti kaatui, ja siirtyi siitä tiensyrjään isän riepottamana. Isä huusi kurkku suorana, kirosi, heitti repun selästään ja alkoi läpsiä lasta poskille. En nähnyt mitä oli tapahtunut, mutta tuskin mitään niin vakavaa, että aihetta lyömiseen oli. Lopuksi. Aikamme patonkimaassa lähenee loppuaan. Tänään korkattiin kolmanneksi viimeinen kuukausi.

3 kommenttia:

  1. Tuntuu aina pahalta, kun näkee tuota lasten läpsimistä, oikein päässä kuohahtaa ja tekisi mieli mennä väliin tai osoittaa jotenkin paheksuntansa. Sitä näkee tosi usein ja aivan pieniä lyödään ja retutetaan, ihan parivuotiaita. nauti viimeisistä kuukausista t. paskeriville

    VastaaPoista
  2. Rouva P. Onhan tuo ihana, ainakin melkein aina :)

    paskeriville, niin tekee, aina. ja kyllä nautin.

    VastaaPoista

Jätä toki jälki