tiistai 14. kesäkuuta 2011

Espanjaan hei!

Ollessani vaihto-oppilaana Amerikassa 'muutama' vuosi sitten, ystävystyin espanjalaisen Onin'in kanssa. Teimme reissun Kanadaan yhdessä ja vietimme paljon aikaa omassa eurooppalaisessa seurassamme. Suomeen palattua kirjoittelimme muutaman kirjeen. Matkustin hänen luokseen pohjois Espanjaan ja hän tuli juhlimaan ensimmäisiä häitäni. Ja vaikka yhteydenpito on ollut vähäistä, olemme olleet toistemme mielissä.

Hän olisi tullut perheensä kanssa pääsiäiseksi meille, mutta Aa oli yövuorossa. Päätimme kuitenkin nähdä ennen kuin Suomeenpaluu koittaa, onhan välillämme vain kuutisensataa kilometriä! 

Torstaina siis suuntaamme auton keulan kohti Espanjaa. Ihan yhtäsoittoa emme aja, vaan pysähdymme yöksi vielä Ranskan puolelle ja perjantaina kurkistamme millainen kaupunki on kuuluisa Biarritz. Viikonlopun vietämme siis Oninin sekä hänen miehensä (jonka minä tapasin jo vuonna 2002 ensimmäistä kertaa) ja heidän Jiin ikäisen tytön kanssa. Odotan innolla (vaikka vähän pelottaa, sillä hänen englantinsa on mennyt aika huonoksi...) näkemistämme!

Kotiin palaamme hissukseen pyreneitten vuoriston eteläpuolta. Toiveissa on päästä vähän kävelemäänkin vuoristoon, sillä sekä Espanjan että Ranskan puolella on monta kansallispuistoa huikaisevine näköaloineen.

Mukavaa matkaa siis tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki jälki