maanantai 18. tammikuuta 2010

suppo

Jii on nukkunut muutaman viime yön tosi huonosti. Heräillyt tunnin-kahden välein, eikä ole nukahtanut kuten normaalisti (tissiä, tuttia, syliä, kantamista ym kokeiltu). Huutanut vain kurkkusuorana.

Josko hampaita lisää, ajattelimme.

Eilen illalla Jii meni normaalisti kahdeksalta nukkumaan. Heräsi kymmenen minuutin kuluttua. Nukahti syliin herätäkseen kahdenkymmenen minuutin kuluttua. Hain takaisin alakertaan, tissi suuhun. Ei taintunut maidolla, vaan jatkoi huutamistaan. Päätimme koettaa suppo-vaihtoehtoa.

Suppo paikalleen, rauhoittelua ja pieni mies makoili koomassa isänsä vatsan päällä. Silmät alkoivat lupata... Hienoa, me kaikki saamme nukkua yöllä!

Sitten, aivan unen rajalta, Jii heräsi, nousi käsiensä ja polviensa varaan (edelleen Aan vatsan päällä) ja alkoi hypähdellä, keinuttaa, taputtaa ja nauraa. Miltei tunnin kestävä hyperenergia kymmeneltä illalla. Suppo oli kyllä Suomesta ostetussa burana-paketista, mutta mitä ihmettä? Onko niissä jotain piristävää? Taisi olla ensimmäinen ja viimeinen suppo tälle pojalle.

Loppuilta? No laantuihan energia pikkuhiljaa ja nukuimme yön oikein hyvin!
4 kommenttia:

 1. Voi ei. :(
  Mutta kirje tuli minuutti sitten postiluukusta ja alan hommaan kunhan päästään tästä erittäin ilkeästä maanantaista....

  VastaaPoista
 2. Jippii! Sitten vaan laskua tulemaan. Parempaa tiistaita.

  VastaaPoista
 3. Linkitän sut vihdoin itselleni muistiin. Aina silloin tällöin olen tänne poikennut, mutten ole älynnyt linkittää. Nyt sen teen, jos sopii.

  VastaaPoista

Jätä toki jälki