sunnuntai 24. tammikuuta 2010

petit

Ranskalaiset, varsinkin naiset, ovat hyvin pienikokoisia. Ja miehetkin on laihoja. Siis pieniä ihmisiä. Miten, ei voi ymmärtää. Aamupalaksi syövät voisarvia ja kahvia, lounaaksi täytettyjä patonkeja, kahvilla leivoksia tai voisarvitaikinaan tehtyjä suklaaleipiä ja päivälliseksi suuret määrät ruokaa. Ja viinit päälle.

Autot ovat yleensä pieniä. Joo, toki on poikkeuksina niitä muskeli-maastoautoja. Mutta farmarimallisia on tosi vähän. Siis paljon pieniä autoja. Clioja, pikku pököttejä, pikku sitikoita, poloja.. Pienillä kaduilla on helpompi ajaa pienillä autoilla.

Koiria on paljon. Pieniä koiria enemmän kuin suuria. Vapaana juoksentelee jackrusseleita, westejä (Viiville terkut), chihuahuia (tai jotain sinnepäin), silkkiterriereitä, cockereita sekä erinäisiä sekoituksia. Ja koska moni koira on vapaana eikä osaa lukea (tai ei halua), koiran kakkaa ei ole vähän vaan hyvinkin paljon. Ja jokapuolella. Kovin ajatuksissaan ei passaa kävellä..

Eräs ystävämme, ranskalainen hänkin, oli eilen kylässä. Oli pienentynyt sitten viime näkemän. Mitenkä ne sen tekee?
2 kommenttia:

 1. Oi, jos keksit, niin kerrothan sen mullekin? Mä vaan turpoon ja kaiken kruunaa se vaatemäärä mikä tuonne ulos (-17) on nyt pakko pukea...Mä muuten aikoinaan Ranskassa lomaillessani lihoin yhdeksässä päivässä NELJÄ kiloa!!! Kermajugurttia, voisarvia ja kaikki ne juustot.
  Tein ensimmäisen lapasen juuri ja siitä tuli s u s i !!! :( Kokeilen toisella langalla ja ilman peukalokiilaa. AION onnistua! :) Malttia odottamiseen, kiitos! :DDD

  -roskanestosana "resor"...kettuileeko tämä mulle??? ;o)

  VastaaPoista
 2. Hih, kyllä mulla malttia riittää.. mutta bloggerilla ilmeisesti ei ;D

  Aatteles, sinä laihdut heti kun kevät koittaa, ottamalla vaan sukkahousut (!) pois. Mun täytyy vielä lenkkeillä... Mutta kerron jos onnistun!

  VastaaPoista

Jätä toki jälki