perjantai 11. joulukuuta 2009

markkinahumua

Koska kuva-kurssi on käyty ja ihan yksin osasin liittää ja laittaa kuvia, tässä niitä nyt on. Markkinoilta siis.

VAROITUS: Sisältää herkullisia kuvia! (Terveisiä Susikairaan
)
Tässä niitä Santos-hahmoja. Nämä siis asuvat niissä kylissä, joita jouluksi rakennetaan.Suuria leipiä. Edellisiltä markkinoilta ostamamme siivu oli ainakin kaksi kertaa pidemmästä leivästä.Yksi juustokojuista. Ostin pikkuisen juustopallon, mutta tädiltä, joka oli ne itse tehnyt, en siis tästä.


Pähkinöitä, pähkinöitä ja kastanjoita.Tällä sedällä oli myynnissä myös villisikaa...Suklaata kilotavarana. Eikä ostettu!


Itämaan tietäjä ratsastaa kamelilla.Lopulliset ostokset; suurta leipää, juustopallo ja marinoituja valkosipulinkynsiä, joissa ei totisesti ole suolaa (!) säästelty.


Jii ja suuri leipä.

4 kommenttia:

 1. Moikka!
  Tulinpa vihdoinkin tänne VASTA toista kertaa ja luin kaiken! Huomenna menemme taas luokseni ja sitten en pääse nettiin, pahus! Pitää hoitaa se joku pro korjaamaan kone ellei poikani osaa...Palaan kunhan olen taas yhteyden päässä.
  Ihanaa joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
 2. Ooh ja ooh nuo herkut! En kyllä voisi vastustaa pähkinävuorta tai noita suklaita :)

  Jaaha, tulin vastavierailulle ja tästä blogista tuli sitten tilaus nro 382 :D

  VastaaPoista
 3. Stansta: Lähettäisin tuon Aan tuosta korjaamaan, mikäli välimatka olisi pienempi.. Toivottavasti poikasi osaa, taitava tuntuu olevan (kuten äitinsäkin).

  Mari: Suklaat kyllä huuteli luvattoman kovaa. Onneksi myyjä oli hieman erikoinen, ei tehnyt mieli ostaa häneltä mitään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos hurmaavasta kuvallisesta rapotista. Ei hitsi, mie varmaan söisin itseni hengiltä siellä. Voiko juustoon kuolla?! (taitaa olla hyvä, että asun täällä kaukana ja juustoja tarjoaa vain Prisma vakuumiin pakattuna)

  Ihanaa lukea muiden maiden joulujutuista, kuten tuosta kylien rakentelusta, Kiitos:)

  Alimmassa kuvassa on vaikea päättää kumpaa ihastelisi Jiitä vai leipää... Mutta kyllä Jii vie kuitenkin kirkkaasti voiton! Mikä hurmuri!:)

  VastaaPoista

Jätä toki jälki