sunnuntai 13. joulukuuta 2009

kortteja

Olen väkertänyt jo pidemmän aikaa kortteja - joulukortteja ja kiitoskortteja. Joulukortit toivottavat saajilleen iloista joulua ja onnea vuoteen 2010. Kiitoskortit kiittävät vastaanottajiaan muistamisestamme viime kesänä. Ja kyllä meitä muistettiinkin!

Olimme kesällä Suomessa, minä 2,5 kuukautta, Aa kaksi kuukautta ja Jii seisemän viikkoa. Tuon seitsemän viikon aikana olimme KOLME PÄIVÄÄ vain kolmisin. Kaikkina muina päivinä olimme kylässä tai joku oli meillä kylässä. (Jos joku nyt kauhistuu.. Jii on ollut alusta saakka 'helppo'lapsi, tyytyvänen missä vaan. Jos olisi ollut toisin, olisimme varmasti rajoittaneet menojamme. Ehkä.)

Jokainen Aan tunteva allekirjoittaa varmasti väitteen 'Aa on hyvin tarkka'. Valokuvien valitseminen, tekeminen ja tilaaminen (kortteihin) on vaatinut patistusta ja aikaa. Siksi ne saapuvat vasta nyt. Itse kortit ja kuoret minä olen ostanut jo kuukausia sitten. Mutta toisaalta, säästyy muutama (kymmenen)euro(a) kun laittaa kaksi korttia samaan kuoreen.

Kävin postissa ostamassa merkit. Ne on niitä nuoltavia, sillä tarrallisia saa vain Ranskan sisäisiin kirjeisiin. (Ei kai kukaan mitään minnekään muualle lähetä?) Virkailijana se suomea puhuva. Tilasin kuitenkin ranskaksi. 'VIISIKYMMENTÄKAKSI MERKKIÄ???!' kysyi setä kovalla äänellä englanniksi. Juu, meillä on paljon ystäviä ja sukulaisia.

Sitäpaitsi käväisimme Suomessa olessamme myös maistraatissa hakemassa yhteisen sukunimen.


(kuvia, kunhan kortit ovat perillä, etten pilaa yllätystä)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki jälki