tiistai 9. marraskuuta 2010

ennen tekemätöntä

Viikko kotiinpalusta ja elämä alkaa taas palailla normaaleille urilleen. Jii ei enää kiukkua, Aa on töissä, minä tulen pilateksesta hymyssä suin. Kyllä täällä on taas ihan kivaa.

Kauppoihin alkaa ilmestyä joulua. Meillä vietetään perhejoulua, ensimmäistä kertaa minun ja Aan yhteisessä historiassa. Suomessa ollessamme menimme viikoksi kahden mökkeilemään, täällä olemme olleet ensin kahden sitten kolmin. Joulukuusta emme taida hankkia, mutta muuten joulukoristeet kihelmöivät ja tietysti ihanat joulusuklaat!

Asiasta juustohöylään.

En ole juurikaan matkustanut yksin. Olin vuoden vaihtarina reilut kymmenen vuotta sitten, yksin tietysti. Sen jälkeen matkasin Espanjaan tapaamaan vaihtarikaveriani, yksin. Siinä kaikki. Nyt sitten otin ja varasin matkan Ateenaan, yksin. Aa jää pitämään huolta Jiistä, taikka toisinpäin.

ps. hotelli näytti mukavalta ja hintaan kuului amerikkalainen buffet-aamiainen
5 kommenttia:

 1. Wau! Onpas ylläri! Mistä moinen idea? Koska lähdet ja kauanko olet matkassa?

  t. Rouva P

  VastaaPoista
 2. No ideahan on tietysti pelkästään minun :) Meri (pikkuveljen tyttis) on siellä vaihdossa ja ajattelin näin saada kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Olen reissussa 10.-13.12 eli ihan vaan muutaman päivän.

  VastaaPoista
 3. Kivaa! Saadaan kuvia Ateenasta ;o)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta ja varmasti ansaitulta reissulta! Pitää kai sitä välillä päästä ihan yksinkin. Välillä on lähdettävä, jotta voi taas palata. Ja jaksaa uusin voimin! =)

  VastaaPoista
 5. Mimosa: Kunnes kuvat päätyvät myös tänne, sitä odotellessa siis ;) Laitan ensin niitä Suomen kuvia.

  Stansta: Juu, yksinoloa tarvitsee jokainen toisinaan. Enkä nyt laske niitä tunnin kauppareissuja tähän.

  VastaaPoista

Jätä toki jälki