sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

korjausta ja korjaamattomuutta

Meidän nettihän on ollut alusta saakka ihan farssia. Sen tuleminen, lähinnä toimittaminen, kesti iäisyyden (4kk) eikä se sen jälkeen ole toiminut moitteettomasti. Se pätkii vähän väliä ja saattaa olla pois päältä useita tunteja. Toisinaan auttaa laatikon virtajohdon irrottaminen ja uudelleen kiinnittäminen, toisinaan ei.

Internetyhteyttä pitkin meille tulee myös puhelinlinja sekä tv. Ja jos internetyhteys ei toimi, ei toimi puhelin eikä tv. Yritä nyt sitten katsoa tv:stä vaikka elokuvaa, kun näet sen pätkissä, tai et ollenkaan. Osittain tästä syystä emme katso paikallista televisiota.

Ostimme viime viikolla uudet puutarhakalusteet, vanhojen muovisten tilalle. Olimme luvanneet ne itsellemme 'palkinnoksi' kolmannesta vuodesta. Halusimme kalusteille kotiinkuljetuksen, sillä tuolit tulivat valmiiksi kasattuna, eivätkä mahtuneet Polomme takaluukkuun. Halusivat puhelinnumeromme, että voisivat soittaa ennen tuloaan lauantaina. Annoimme lankanumeron, sillä täkäläiset eivät osaa/viitsi/voi soittaa ulkomaisiin kännykkänumeroihin (ja täkäläinen liittymä on kalliimpi entä pitää suomalainen liittymä ja maksaa ulkomaanpuhelut).

Aa sai vihdoin soitettua Oranssin vikailmoitusnumeroon, siihen englanninkieliseen palveluun. Täytyyhän puhelin olla kunnossa että puutarhakalusteet tulevat. Korjaajamies saatiinkin viime torstaiksi. Hän tuli ja mittaili ja sääteli ja soitteli ja jutteli. Kaikki toimi moitteettomasti. Ja hän lähti. Perjantain ja lauantain, koko päivät, netti oli poikki. Tänään se oli useamman tunnin. Kiva kun kävit, korjaaja.

Mitä puutarhakaluihin tulee, ne tulivat eilen. En tiedä yrittikö tuoja soittaa ensin vaiko ei. Eikä sen väliä, pääasia kun tulivat.
2 kommenttia:

  1. Lol, Orange alias esihistoriallinen operaattori.
    Eipä sillä, muut ovat ihan yhtä huonoja, olen ehkä "muutamaan" kertaan avautunut omassa blogissani Neuf télécomin toiminnasta näiden viimeisten parin vuoden aikana. Tarkoitus olisi vaihtaa, mutta olen laiska soittamaan ja sanomaan irti :)

    VastaaPoista
  2. Niin, ehkä tähänkin sopii sanonta 'ei se vaihtamalla parane'. Sitäpaitsi uuden tuleminen ottaa liian kauan.

    VastaaPoista

Jätä toki jälki