keskiviikko 26. toukokuuta 2010

juhlintaa

Sunnuntaina, Jiin syntymäpäivän juhlapäivänä aurinko paistoi. Iltapäivällä pystytimme piknik-pöydän lähipuistoon, katoimme pöydän ja levitimme filtit nurmikolle. Vieraat tulivat, söivät, joivat, leikkivät, nauroivat ja lauloivat. Kaikki viihtyivät nukkumaanmenoaikaan saakka (siis pienten vieraiden).

Kakku onnistui hyvin ja maistui hyvälle. Isommat pienistä vieraista söivät koristeet, mutta eihän niitä säästettäväksi oltu tehtykään. Ruokaa oli riittävästi ja juomaa liikaa. Ja illalla ei tarvinnut kenenkään juuri unta odotella.
Eilen, tiistaina, alkoivat Euroviisut. Ranskan ei tarvitse (koskaan??) kilpailla semifinaaleissa, sillä he ovat automaattisesti finaalissa (miksi??), joten ensimmäistä lähetystä (eikä toistakaan) näytetä teeveestä. Kokoonnuimme kuitenkin Cillen luo Vauvertiin seuraamaan lähetystä netin välityksellä. Ja koska meitä suomalaisia oli suurin edustus, Pikkuveli kun on tyttöystävänsä kanssa täällä, meidän oli määrä pukeutua monsterirokeiksi (täh??). Tyttöystävä pukeutui ranskalaiseksi, minä kasari-juhlijaksi ja Jii suomipipoon. Isot pojat olivat vaan sukunsa edustajia (eli tylsiä).

Veimme mukanamme kitch-jälkiruokaa - karkista tehdyn kukkapuskan sekä jäätelöä, marenkeja, kastiketta ja kermaa sisältävän marenkivuoren. Cille teki pitsaa ja sangriaa.

Esitykset olivat kamalia, eikä Suomikaan päässyt jatkoon, joten meidän on hyvä syy jättää osallistumatta lauantain finaaliin. Oikeasti kyllä mentäisi, mutta Aa on lomalla ja huomenna lähdemmekin reissuun.. Korsikalle.

Patonkimaa siis hiljenee taas hetkeksi. Nauttikaahan, niin teemme mekin.4 kommenttia:

 1. Ihana kakku!!! :-) Itsekö siis teit? Wau!

  t. Rouva P

  VastaaPoista
 2. Kyllä Rouva P, ihan itse tein. Oli muuten kiva värjäillä marsipaania ja muovailla sitä!

  VastaaPoista
 3. hiihh!
  hyvä! kuulosti kivoilta synttäreiltä ja kukkapuskakin pääsi edustamaan!m jee!
  pitäkää ihana loma ja nauttikaa!
  oot muru!

  VastaaPoista
 4. Jenni, arvaa vaan nautittiinko. joo-o. kiitti kukista ;)

  VastaaPoista

Jätä toki jälki