tiistai 2. maaliskuuta 2010

uusi ope

Kuten ehkä saatatte muistaa, meidän ranskan Ope hävisi kuin tuhka tuuleen. Marraskuussa vastasi tekstiviestiin päivällä 'nähdään tänään viideltä' eikä hänestä ole sen koomin kuulunut. Aa oli puhunut asiasta ohimennen M-E:n kanssa (jonka perhettä Ope kävi myös opettamassa heidän täällä ollessaan), M-E tiesi kertoa että Ope on raskaana, josko siksi ei ole käynyt meillä. Juu-u sehän vasta onkin syy olla ottamatta puhelinta käteen...

Open palkannut firma lähestyi Aata sähköpostilla ja kyseli tunneistamme. Heille Ope ei ole raportoinut käyntejään viime helmikuun jälkeen (siis vuoden 2009 helmikuun), vaikka kävikin meillä koko maaliskuun ja kerran marraskuussa. Firma halusi tietää jatkammeko opiskelua vaiko emme. Päätimme jatkaa, mutta pyysimme uuden opettajan.

Uusi Ope tuli tänään. Ensimmäinen plussa tulee siitä että hän todella tuli. Oli yllättynyt kuinka paljon osasimme (vaikkemme osaakaan mitään) ja oli innostunut jatkamaan. Hänen metodinsa tuntui hyvältä (ei niinkään kirjoista opiskelua vaan keskusteluja, oikeiden lehtien lukemista tms) ja otteensa rennolta. (Vanhan Open kanssa välillä itkeä tihrustin kun en vaan ymmärtänyt. Tosin enemmän sai kyllä kiittää raskaushormoneja entä Opea...) Toinen plussa jos Uusi Ope tulee myös ensi viikon tiistaina.
2 kommenttia:

  1. Oih. Mä niin tahtoisin osata ranskaa! Ja espanjaa ja italiaa, mutta niiden oppiminen lienee vielä epätodennäköisempää, koska tota ranskaa tuli opiskeltua joskus jonkin verran. Piru sentään kun on päässyt unohtumaan koko kieli ja selavii taitaa olla ainoo mihin kykenen. =(.

    Mahtia viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Hih, sehän on sitten jo enemmän mihin minä pystyn ;) Mutta sinähän Tiijja olet niin älytön oppimaan, että äkkiäkös yhden ranskan. Voisit sitten opettaa minuakin...

    VastaaPoista

Jätä toki jälki