keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

kevät vieraineen

Majatalomme sesonkiaika on alkamassa.

Tulevana sunnuntaina saapuu rouva P. viipyäkseen seuraavan viikon maanantaihin. Maanantaita seuraavana päivänä (on tiistai ;) ) odotamme Koiraihmisiä saapuvaksi (tämä tieto ei ole vielä varmistettu), he viipyvät loppuviikon.

Koiraihmisten mahdollisen lähdön jälkeen vietämme muutaman päivän kotona oman perheen kesken, kunnes perjantaina kuun lopulla lennähdämme eteläiseen Suomeen, jatkaaksemme matkaa pohjoiseen Suomeen. (Lunta, lunta, lunta!!!) Tutustutamme Jiin pulkkaan viikon aikana sekä nautimme pariskunta Olmin seurasta ja palaamme takaisin eteläiseen Suomeen ja kotikotiin pääsiäisenä. Viipyäksemme muutaman päivän. (Pakolliset mummola visiitit.)

Takaisin Ranskaan saavuttuamme lepäilemme tasan viikon ja Anoppi saapuu nauttimaan lämmöstä.

Toukokuun puolenvälin hujakoilla saamme seuraksemme kaksi hullua serkkua, jotka eivät ole mitään sukua meille kellekkään, vaan rakkaita vaellustovereitani. Josko ottavat kunnon kengät matkaan, pääsemme testaamaan lapsenkantorinkkaa ihan oikeassa seurassa (vinkvink). Tämä kaksikko lähtee kohti Pariisia maanantaina ja heti perjantaina (Jiin yksivuotispäivänä) saapuu Aan Pikkuveli tyttöystävänsä kanssa (tyttöystävineen lienee oikeinkirjoitettu, mutta siitä saattaa saada käsityksen useammasta tyttöystävästä..). Kun he lähtevät, toukokuu on ohi.

Kesä-, heinä- ja elokuulle on vielä tyhjää. Taidamme siis mekin pitää lomaa.4 kommenttia:

 1. Patonkimaan kevät kuulostaa ihanalta! Mukavia vieraita ja lumiseikkailuja luvassa :)

  Rouva V haluaisi tiedustella, että onko teillä hyviä kokemuksia siitä uudesta kantorinkasta? Koko V:n perhe matkaa muutaman kuukauden kuluttua San Franciscoon ja siellä kantorinkka voisi olla kätevä. Patonkimaalaisten suositukset vaikuttavat ratkaisesti ostopäätökseen :)

  Mukavaa viikonloppua! Täällä Suomessa on aurinkoista ja -3 astetta, joten loistava ulkoilukeli, siis :)

  Terv. Rouva V ja Bobo, mahdollinen kantorinkkakandidaatti :)

  VastaaPoista
 2. Bobo? :D

  Kyllä me suositellaan ihan koko poppoo kyseistä lapsenkantorinkkaa. Ja nimenomaan tuollaiselle matkalle varmasti kätevä. Wau, Amerikkaan. Herra V:n työmatkaanko lähdette vaiko ihan lomailemaan?

  VastaaPoista
 3. Bobo on Pikku E:n uusin lempinimi :) Käytössä varsinkin sellaisissa "lohdutustilanteissa"

  Kiitos suosituksista, taidammekin ostaa ko. rinkan piakkoin. Herra V:n työmatkalle lähdetään mukaan hengailemaan ja kaupunkia katselemaan :) Matkaseura täydentyy näppärästi anopilla ja anopin siskolla (mukavaa kun on lastenhoitajia reissussa mukana, heh) Enää n. 3 kk matkaan..

  VastaaPoista
 4. Lapsenhoitoapu ei ole koskaan pahasta. Vietättehän sitten ainakin yhden illan ihan vaan Herra V:n kanssa kahden? Se olisi enemmän kuin suotavaa, sanoisin ;)

  Suomessa tuo lapsenkantorinkka maksaa enemmän kuin täällä, jotenka suosittelen ehkäpä jotain nettikauppaa. Harmi kun ei voida lainata... tai tulkaa hakemaan ;)

  VastaaPoista

Jätä toki jälki