sunnuntai 27. helmikuuta 2011

ans kattoo

Kuumeesta ja sairaudesta muistuttaa enää köhä ja valuva nokka. Muuten taas uutta ehompana ja tarmokkaampana matkaan. 

Nyt olisi pakkausten vuoro, mutta yritän pysytellä kaukana yläkerrasta ja hermostuksista. Meilläkun on Aan kanssa eri tyyli pakata, niin toisinaan toisen on annettava periksi ja pysyttävä taka-alalla. Tällä kertaa tosin molemmilla on oma laukkunsa, että ehkä se sopukin säilyy paremmin. 

Aamulla siis lähdetään, Pariisin kautta ja kamalan pitkän ajan päästä olemme perillä. Ensimmäisen yön olemme hotellissa, puolivälissä Miamista Orlandoon. Suurimman osan aikaa vietämme Orlandossa vuokraamassamme Villassa, josta teemme reissuja huvituksiin (Mikkimaa, Universal Studiot, Kennedyn avaruuskeskus ja Daytona Bike Week ainakin). Viimeinen viikko on vielä avointa, mutta haluja olisi Evergladesin kansallispuistoon, Key Westiin sekä Miamiin. Mutta ans kattoo.

Kuulin juuri, että entinen opettajani Mrs. S Westbrook High Schoolista Mainen osavaltiosta on tulossa Floridaan samaa aikaa kanssamme. Mrs. S on ainoa kenen kanssa olemme olleet yhteydessä vaihto-oppilas vuodestani alkaen (eli 14 vuotta). Voitte siis arvata kuinka paljon toivon saavani hänet nähdä. Mutta ans kattoo senkin suhteen, sillä yhteisiä päiviä on vain muutama ja toistaiseksi olemme suunnitelleet olevamme aika kaukana heidän majapaikastaan. Nyt siis peukut pystyyn!

Ja ans kattoo jos vaikka saisin kuulumisia laiteltua kesken matkan. Voikaa hyvin!

2 kommenttia:

  1. Vähän jälkijunassa olen täällä, mutta hyvää matkaa!

    Matkasuunnitelma vaikuttaa oikein kivalta ja jään innolla odottelemaan kuvia!

    VastaaPoista

Jätä toki jälki