maanantai 7. maaliskuuta 2011

Lomaterveisiä

Lennot (1h25min ja 9h45min) menivät hienosti kaikkien osalta. Väsyneinä ajoimme hotelliin Stuartin kylään, josta seuraavana päivänä jatkoimme tänne Villalle. Majapaikkamme vielä viikon on siis mukava neljä huonetta, keittiö, olohuone sekä uima-allas Clearmontin kylässä.

Mikkimaahan, Sea worldiin sekä Universal studioille on puolen tunnin ajomatka viivasuoraa tietä. Mikkimaassa kävimme ensin - parkkipaikalta oli kuljetus portille, josta hyppäsimme lauttaan ja saavuimme Magic Kingdomiin. Ja koska Jii oli mukana, jäi vitkuttimet väliin ja keskityimme ihmetelyyn.

Universal studioille pääsimme Aan kanssa kahden. Söimme rauhassa maailman suurimmassa Hard rock cafessa ja kävimme mm tappajahai ajelulla sekä upouudessa Harry Potter maassa (mahtava paikka!)

Eilen menimme porukalla Sea worldiin ja näimme pingviinejä, krokotiilejä, kilpikonnia, merinorsuja ja -leijonia sekä monenmoisia kaloja. Kävimme katsomassa delffinishown, jossa ei jäänyt epäselväksi missä maassa ollaan, sen verran oli suurta, mahtavaa ja sokerista.

Sitten on tietysti soppailtu ja SYÖTY paljon. Säät ovat suosineet auringolla ja lämmöllä. Monta paikkaa on vielä näkemättä, mutta onneksi on vielä päiviäkin jäljellä.

Ps Kuvia vasta kun olemme taas kotona.

3 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloista! Mukavaa loman jatkoa! :-)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa!!!
  Ja nauttikaahan lopuistakin hetkistä... (vai olenko myöhässä?)
  Kuvia odotellessa... =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos rouva P ja Stansta, täällä ollaan edelleen ja nautitaan.

  VastaaPoista

Jätä toki jälki