lauantai 17. huhtikuuta 2010

huonoa tuuria

Maaliskuun alussa rouva P. kyseli ilmojen perään, että mitenkä osaisi pukeutua. Kirsikkapuut (jotka osoittautuivat mantelipuiksi) olivat kukassa ja ulkona tarkeni pitkissä hihoissa. Paitsi kun rouva P:n kone laskeutui; silloin täällä koettiin kovin lumimyräkkä kolmeenkymmeneen vuoteen. Ja koko viikko oli kylmempi kuin kertaakaan talvella. Onneksi rouva P. kuitenkin oli lomallaan ensisijaisesti tullut meidän luokse, seurastamme nauttimaan, ilmoista ei siis niin väliä.

Koiraihmiset maaliskuun puolenvälin hujakoilla tykkäsivät lomakaupungistaan Barcelonasta ja sen tarjoamasta jalkapallotarjonnasta niin kovin, etteivät koskaan päässeet meille saakka.

Tänään piti Anopin saapua lentäen Pariisiin ja sieltä junalla meille. No, paikallinen vr on lakossa eikä lentokoneetkaan pääse ilmaan. Muutama lapsenhoitohomma oli suunniteltuna, mutta ne voi onneksi siirtää.

Viikko sitten olisi sopinut hyvin tämä lentokenttien sulkeminen, meidän loma olisi vaan jatkunut eikä olisi tarvittu edes hotellihuonetta mistään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki jälki